Menu pro dnešní den
13. 3. 2025
Polévka
Ovarová s kroupami (1a,3, 7)
Hlavní jídlo
Španělský vepřový ptáček, rýže (,1a, 3,7,) 100 g
Boloňské špagety, sýr(1a, 3,) 300 g
Týdenní menu
08. týden | 17. 2. 2025 - 21. 2. 2025
PONDĚLÍ17. 2. 2025 POLÉVKA
Hrachová (1a,9,10)
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Pečená plec, brambor, dušená mrkev s hráškem (1a,3,7,)
100 g | Pivní guláš, houskový knedlík(1a)
100 g | Uzený plátek, šoulet, cibulka, kys.okurka(1a,9,10)
300 g | Tvarohové noky s borůvkovým přelivem (1,3)
ÚTERÝ18. 2. 2025 POLÉVKA
Chlebová se zeleninou (1a,9,10)
HLAVNÍ JÍDLO
120 g | Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát(1a,3,7,)
100 g | Satanovo potěšení, rýže(1a)
2 ks | Topinky s kuřecí směsí, sýr(1a,9,10)
0 g | 0
STŘEDA19. 2. 2025 POLÉVKA
Pórková(1a,, 3, )
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Záhorácký závitek, brambor(1a, 10, 3,)
100 g | Zbojnická hovězí pečeně, rýže (1a, 7,)
2 ks | Pivařské vuřty, bramborová kaše(1a,3,)
0 g | 0
ČTVRTEK20. 2. 2025 POLÉVKA
Drůbková (1a,3, 7)
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Zapečené kuřecí prsa s vysočinou a uzeným sýrem, šťouchaný brambor
150 g | Zabijačkový guláš, houskový knedlík (1a, 3,)
100 g | Hovězí ragů s brokolicí na těstovinách, salát (1a,3,7,)
0 g | 0
PÁTEK21. 2. 2025 POLÉVKA
Hrstková(1a,7,9,10,)
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Malostranský kotlet, bramboráčky (1a,3, 9,10,)
300 g | Francouzské brambory, kys.okurka (1a, 3,)
300 g | Kynutý knedlík plněný mákem s vanilkovým přelivem (1a,3,7,)
300 g | Indický fazolový salát s kuřecím masem, cel.pečivo(1a,3,7))

Vytisknout